Til forsiden

Til orientering

I klinikken har disse skønne kvinder overtaget arbejdet pr. 1.10.2017 og jeg beder om at I har tillid til dem, de er SUPER dygtige og skulle der være noget der kræver min personlige opfindsomhed eller indsigt, er det muligt at få mig med på Skype efter behov.

Mette Moll Meldgård, har efter sin ernæringsterapeutuddannelse, nogle års erfaring med biofeedback-måling/fortolkninger og er skarp på medicin, interaktioner, biokemi samt følelsesmæssige forbindelser ift ernæring. Mette kan videreføre de klienter, hvor jeg har brugt biofeedback, hendes udstyr er nyere end mit og "kan mere". Vi har sammen brugt noget tid på testnings-og laboratoriedelen og Mette har været på kursus omkring DNA analyser. Mette tilbyder også Kranio Sakral Terapi og er i klinikken tirsdage og torsdage.

Sophia Lydeking, skal i gang med uddannelse over nytår, men tager fredag eftermiddag-aften, fra 1.11 både for at kunne forsyne mine gamle klienter med de specielt bestilte kosttilskud og for at tilbyde clairvoyance. 

Gitte Jeppesen, er ernæringsterapeut med speciel interesse for mennesker der er sårbare, i belastningsreaktioner eller krise. Gitte arbejder især med fokus på proces og motivation, samtidig med at hun er meget vidende om kosttilskudsprodukter, da hun også har erfaring fra Helsekosten. Gitte benytter Vega-tester.

Irene Pasby, er ernæringsterapeut med års erfaring i kostvejledning, ernæringsterapi, coaching og træningsvilkår. Irene er DNALife certificeret, og anvender og fortolker analyserne fra Nordic Clinic. Det er et stort engagement, som driver Irene, i at hjælpe hver enkelt, til at få en bedre balance i livet, ved at se på kost, belastninger, fysik, og særligt, hvordan kroppen reagerer, når vi bliver pressede med stress, sorg eller andre ekstrem situationer.

Telefonisk henvendelse bedes foretaget i telefontiden: Se venligst de forskellige terapeuters telefontid under terapeuter og øvrig tidsbestilling kan foregå via vort bookingsystem her.

 

Mørke bærOptimal Nærings formål er:

– At uddanne mennesker til at tage ansvar for egen sundhed samt lære at undervise/ støtte andre mennesker i at forbedre og optimere deres potentialer – fysisk, følelsesmæssigt, mentalt/intellektuelt, socialt, ideologisk og spirituelt/åndeligt, så funktionsevne, energi og velvære forbedres.

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk