Til forsiden

Mette Moll Meldgård

Er tilknyttet klinikken som ernæringsterapeut, homøopat og psykoterapeut – og har konsultationer i klinikken torsdage.

Uddannelse

Mette er uddannet farmakonom, ernæringsterapeut fra Eva Lydeking fra 2012, homøopat og psykoterapeut. Kurser i posturologi og øreakupunktur fra Rikke Godthjælp. Basisuddannelse i kraniosakral terapi fra Dig i Centrum efteråret 2017. 

Jeg har arbejdet på apotek med salg af lægemidler, og produktion af kundetilpassede produkter(magistrelle lægemidler) og urter. Efterfølgende har jeg læst på Farmaceutstudiet og Biokemistudiet, og været i produktion og teknisk problemløsning omkring lægemidler i 20 år. Derigennem har jeg også beskæftiget mig med arbejdsmiljø og kemi.

Konsultation

Siden 2012 har jeg arbejdet med klienter i ernæringsterapi.

Min metode er at se godt og grundigt på de detaljer, der er omkring dig, og se hvordan brikkerne passer i det store puslespil. Jeg lytter og noterer brikkerne i dit liv, som de bliver lagt frem.
Hvilke dele skal styrkes, for at du igen kan fungere tilfredsstillende.

Jeg bruger vegatest (biofeedback) når det er påkrævet, for at afdække allergier, næringsstofmangler, og evt. andre fokusområder, som er væsentlige for dit helbred.

Mit afsæt har været ernæringen. Jeg er gået videre med flere andre områder, i erkendelsen af, at det ofte er et samspil mellem flere ting.

Således har homøopatien sin rolle at spille, psykoterapien sin, posturologien atter sin og kraniosakral er et meget nyttigt værktøj at have med. Jeg bruger øreakupunktur, når det kan give dig en fordel.
Jeg anvender også netværk af akupunktører, kraniosakralterapeuter og homøopater, for tværfaglig løsning af kringlede problemstillinger. Ikke mindst anvender jeg først og fremmest sparring med Eva Lydeking, når der er behov for det. 

Alt dette for at kunne hjælpe dig med igen, at fungere så optimalt som muligt.

Hovedområde 

Stress, udbrændthed, angst og depression
Inflammation (hudproblemer, gigtsmerter, overvægt m.fl.)
Miljørelaterede problemer interaktioner mellem miljø, mad, medicin. (kemikalier, medicinoverbelastning div. Kemi i mad).
Allergier, overfølsomheder og intolerancer.
Kronisk træthedssyndrom
Chok, traumer
Fordøjelsesbesvær
Børn med komplekse problemstillinger

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk