Til forsiden

Irene Pasby


Er tilknyttet klinikken som ernæringsterapeut, kostvejleder og coach – og har konsultationer i klinikken om torsdagen, samt i egne lokaler i Ølstykke om fredagen.

Uddannelse

Irene er uddannet kok, har en lederuddannelse, er certificeret sportscoach, ernæringskonsulent, og NARM terapeut og har læst funktionel medicin på behandler niveau ved Umahro Cardogan. Certificeret DNALife behandler.

 Inden for de sidste 5 år har jeg arbejdet en del med ekstrem overvægt og har i den forbindelse valgt, at tage en terapeut uddannelse, for bedre at kunne forstå de udfordringer, der kan ligge til grund for den type overvægt, og for bedre at kunne guide de mennesker til succes.

Jeg arbejder primært med trænings- og ernæringsvejledning med henblik på forebyggelse af skader og i forhold til optimering af sportspræstationer og et bedre helbred.
Jeg har i flere år hjulpet erhvervsledere og andre enkeltpersoner med kost og ernæring bl.a. i forbindelse med sygdomsforløb. Mange ledere og eliteudøvere lever i konstant krav om præstationer og resultater, med psykisk og fysisk arbejde stående øverst på dagsordenen, og mange opfatter det at lave mad og spise som en tidsrøver.
Jeg mener, at den rette mængde kost og ernæring bør prioriteres aller højest i dagligdagen, da det har stor betydning for både hjerne- og kropsfunktion, og jeg ser det som min fornemmeste opgave, at guide mennesker til bedre forståelse af, at maden er deres forebyggende medicin.


DNALife profilerne er et målrettede værktøj, som jeg gerne arbejder ud fra. De mennesker, som jeg har med at gøre, er meget resultatorienterede, målrettede og har brug for fakta. Med DNALife testene kan jeg give et specifikt træningsprogram og den helt rette kost/næringsstofanbefaling ud fra klientens gentype. For idrætsudøvere og andre, i forbindelse med vægttab eller som led i et livsstilsændringsforløb."

Jeg er specialiseret i samtlige tre DNALife profiler

Om vegatest.

I samarbejde med Mette Moll Meldgård, der bruger vegatest (biofeedback) for at afdække allergier, næringsstofmangler, og evt. andre fokusområder, som er væsentlige for dit helbred, kan jeg ud fra din test kortlægge, hvordan det vil være optimalt for dig, at spise, træne og leve. Det er en metode, hvor man grundigt kan se de detaljer, der er omkring dig, og se hvordan brikkerne passer i det store puslespil.

Nøglen til dit liv er din ernæring:

Din ernæring er også nøglen til din succes.

Om du er eliteidrætsudøver eller ej.

Jeg er på klinikken torsdage

For yderligere info.

www.fityourfood.dk

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk