Til forsiden

Kranio Sakral Terapi (KST)

KST er en blid manuel behandlings form der fokusere på at balancere det autonome nervesystem, som er den del af vores nervesystem som vi ikke selv er herre over, men som styre vores oplevelse af velvære, balance. overskud, stress, uro og angst.

Bio-mekanisk KST har sin opmærksomhed på bevægeligheden i knoglerne og de 5 kranienerver i det autonome nervesystem, som er involveret i socialt engagement. Vi finder de spændinger som hindre fri bevægelighed og spændingerne opløses ved opmærksomheden.

Når kranienerverne er velfungerende har vi overskud til at være nysgerrige, interesserede i vores omgivelser og løse vores konflikter ved at kommunikere i stedet for at slås, flygte eller blive passive/ deprimerede.

Biodynamisk KST har sin opmærksomhed på den del af vores krop/væren som er sund og hel. Lade denne del af os sprede sig til alle dele. Det ændre ikke vores historie men vores oplevelse af den, så vi kan komme videre med ro og glæde i sjælen.

En behandling kan være ren mekanisk eller ren dynamisk eller en blanding, alt efter hvad der er brug for/ hvad der skal til for at spændingerne i kroppen opløser sig. Det handler om at lytte til kroppen

 

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk