Til forsiden

Kostvejleder- og ernæringsterapeut-uddannelsen

Det sidste hold er blevet færdig i sommeren 2014 og efter 27 års uddannelse af ernæringsterapeuter, takker jeg af som primus motor på området.

 
Der henvises derfor til

1. Grund-uddannelsen til kostvejleder i Hover http://kostakademiet.dk/ 

2. Til det net-baserede grundkursus over et år, som er bygget op herfra, men administreres i Norge. Danskere er velkomne, materialet er på dansk og Anne van der Merwede som er uddannet her, er faglig garant for den del af materialet jeg ikke selv har lavet, samt prøver og eksamen.
http://www.biologiskmedisin.no


Tak til alle som igennem årene har deltaget og medvirket aktivt, på utallige kurser, seminarer, foredrag og uddannelser. 

Det har været vidunderligt udviklende, lærerigt og evigt spændende.

Varm tak til mine lærer – og administrations kolleger, især gennem de sidste tre hold:

Carmen Villefrance, http://carmenvillefrance.dk/
Frede Damgaard, http://frededamgaard.dk/
Anne van der Merwede, http://avdm.dk/
Lone Jegind, https://www.linkedin.com/pub/lone-jegind/34/9b9/8a0
Maximilian Kromann, http://filosofgangen.net/
Gitte Sowart, som har holdt trådene sammen og stået for det grafiske, i snart rigtig mange år. Mage til dygtig og loyal kvinde skal man lede længe efter……., https://dk.linkedin.com/pub/gitte-sowart/20/52a/123

Fremover

De næste år, vil, udover mine to-tre faste dage i klinikken (svarende til omtrent almindelig fuld tid) blive brugt på fem områder:

 1. Faglige webinarer som vil bidrage til at højne det faglige niveau hos terapeuter og personale i helsekostbutikker, i mere bred forstand og over hele Skandinavien. I øjeblikket er der indgået aftale om firmasponsorerede webinarer med
  http://engholmnds.dk/ 

 2. At skrive nogle af de bøger færdig, som jeg har halv-færdige manuskripter liggende på og som ikke kan blive lavet færdig, samtidig med fuldtidsarbejde i klinikken og undervisning i weekenderne. Disse bøger bliver skrevet sammen med ernæringsterapeuter fra de sidste tre hold, da disse har haft et helt år med forskningsbaseret tilgang til området, så de er bedre rustet til at søge, læse og forstå forskning, samt systematisere denne viden ind i en holistisk tankegang og livsfilosofi.
   
 3. Opstart af nyt firma, OPTINUT, sammen med Julie af Rosenborg
  https://www.linkedin.com/pub/julie-af-rosenborg/0/544/296 der vil importere og producere kosttilskud, ud fra både kendte og helt nye perspektiver på området.
  Vi kommer bla. med webshop, vores egen nytænkte multi-vitamin-mineral og et mikro-nutrient produkt med dokumenteret virkning på forebyggelse af gentagne infektioner, i første halvår af 2015: Denne del af aktiviteterne vil, for hver solgt enhed, bidrage til forskellige velgørende projekter rundt i verden: Projekter som vi gerne modtager forslag til.
   
 4. Senere tilkommer webinarer, som der skal betales lidt for at deltage i…. min vision er at ALLE interesserede i Skandinavien skal have mulighed for denne tilgang, som er billigere og ofte mere effektiv end face-to-face undervisning, også set i klimamæssigt perspektiv, da der spares en masse transport og webinarerne kan båndes, så de der har behov, kan se/høre dem igen (denne funktion findes allerede i NDS-serien for terapeuter og butikker, henvendelse lone@engholmnds.dk ).
   
 5. Mulig 1 års/ 6 weekenders overbygning på uddannelsen i Hover, så flere kan få lært den forskningsbaserede tilgang til ernæringsterapi området, svarende til det gamle 3. år.

 

Send en email til forskning@optinut.dk fordi du vil holdes opdateret på disse nye og spændende tiltag, så vi kan få opdateret vores email-liste til 2015. Skriv Opdatering i emnefeltet.

Med varm og kærlig hilsen Eva

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk