Til forsiden

Klassisk homøopati

Homøopatiske remedierKlassisk homøopati er en helt speciel form for medicin, der virker både fysisk og psykisk – og som er uden bivirkninger.

Sygdom og psykiske problemer opstår når livskraften er blevet svækket, hvilket er et resultat af hvad livet har budt os, og er næsten altid i overensstemmelse med vores nedarvede predispositionerer (generne/diatese). Dette viser hvilke sygdomsfremkaldende potentialer vi har, når vi er svækkede. Hvis vores livskraft bliver styrket har vi på den anden side også nogle meget stærke selvhelbredende potentialer – både fysisk og psykisk. Det er disse selvhelbredende kræfter det rigtige homøopatiske lægemiddel styrker og aktiverer. På den måde kommer helbredelsen indefra os selv og kan dermed ikke være mere sund og naturlig.

I klassisk homøopati kan der arbejdes med alvorlige kroniske sygdomme, alvorlige psykiske problemer, fysiske og psykiske traumer, allergier, menstruelle og klimakterielle problemer, børn og vaccineskader.

1. konsultation består af et grundigt 1,5-2 timers interview meget gerne suppleret med resultaterne af lægevidenskabelige undersøgelser. Der bliver set på hele den enkeltes historie, sygehistorie og arvelige belastninger – både fysisk og psykisk. Ud fra dette individuelle helhedsbillede ordineres et enkelt homøopatisk lægemiddel. Opfølgninger sker en gang månedligt og er af ca. en times varighed, og antallet af disse er individuelt afhængig af den enkeltes tilstand og situation.

Information om klassisk homøopati kan også hentes på følgende hjemmesider:
– www.homeopathy-ecch.org (European Central Council of Homoeopaths)
– www.homeopati.dk (Dansk Selskab for Klassisk Homøopati).

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk