Til forsiden

Charlotte Permin

Charlotte PerminEr vor samarbejdspartner som akupunktør og er RAB (Registreret Alternativ Behandler). Charlotte har klinik på 2. sal i huset.

For tidsbestilling
– Kontakt Charlottes mobil: 40 60 93 79

E-mail: charlottepermin@hotmail.com

(BEMÆRK: Charlotte indgår ikke i online-bookingsystemet)

Konsultation

Inden for akupunkturbehandlingen arbejder Charlotte særligt med hormonelle ubalancer i forbindelse med menstruationsforstyrrelser, fertilitetsproblemer og overgangsalder. Ligeledes behandles problemer relateret til hud og fordøjelse, svækket immunsystem, muskel- og ledsmerter herunder sportsskader, ryg, skulder og iskiasproblemer.  

Charlotte behandler også børn for enuresis (ufrivillig vandladning), urolig nattesøvn og svækket immunsystem.

Uddannelse

Charlotte har en baggrund inden for sygeplejen og har dels arbejdet som sygeplejerske på Rigshospitalet og dels som hjemmesygeplejerske.

Charlotte har taget en 2-årige uddannelse inden for den klassiske kinesiske akupunktur, og er derudover oplært i flere behandlingsmetoder knyttet til den moderne akupunktur. I 2004 og 2006 har Charlotte haft et efteruddannelsesforløb i Kina med henblik på at dygtiggøre sig inden for akupunkturen. Charlotte har en basisuddannelse i kinesiologi og kinergetic og har ydermere et bredt kendskab til kost og kosttilskud.

Charlotte har i 2006 færdiggjort en Master of Science ved Århus universitet med fokus på brugen af akupunktur inden for det etablerede sundhedsvæsen. 

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk