Til forsiden

Sophia Lydeking

Sophia Lydeking (Clairvoyance og healing; studenterpris)
Mobilnr.: 2713 5308. Klinikdag: Fredage kl. 14-20. Telefontid: Onsdag og torsdag kl. 16-18. E-mail: alydeking@gmail.com

Er tilknyttet klinikken med clairvoyance og healing, er studerende – og har konsultationer fredage i klinikken

Jeg er født clairvoyant og har trænet denne form for kontakt med omverdenen, siden jeg var helt lille. Først med planter, så med dyr og de seneste år med mennesker.

Indledning:

Det jeg gør, er i princippet hvad alt sundhedspersonale gør. Alle typer ”sundhedshåndtering” diagnosticerer problemet og/eller prøver på at afhjælpe det, med de ressourcer de har til rådighed.

Det jeg beskæftiger mig med, er at åbne og bruge de energimæssige ressourcer som er tilgængelige. Min tilgang er anderledes end den almindelige fysiske forståelse af sundhed, mine ressourcer ligger primært på et andet plan end den fremherskende sundhedsforståelse og kan derfor hjælpe i områder der ellers er vanskeligt tilgængelige.

I den alment anerkendte medicin er vi ikke nået til et stade hvor vi kan identificere, for slet ikke at tale om at permanent behandle alt hvad vi møder, fordi problemets rod ligger et sted som kun ganske få er begyndt at udforske.

Det plan jeg arbejder med, er hvad jeg kalder ”energi”, men du kan finde lige så mange navne for det som du kan finde kulturer i verden. Det findes i alt omkring os, det findes i os, i de ting vi ser, og i det vi som regel overser.

Det lyder forholdsvis ligetil at sige energi, men selvom basis er den samme, er der mange slags energi. Man kan sammenligne energi med toner (musik), der er tonerne a, b, d, g, og c, de er alle toner, men de dækker over hver sin lyd, de er unikke hver i sær.

For hvert menneske, dyr, plante, osv. der eksisterer, findes der en tilhørende unik energi- signatur.

Clairvoyance:

Jeg har arbejdet med clairvoyance i ca. 16 år, og det er hvad jeg har mest erfaring med. Jeg kan identificere fysiske skavanker, psykiske og følelsesmæssige blokader, samt finde årsagerne til diverse problemer. Jeg har brugt min clairvoyance primært i forbindelse med sundhed, sygdom og årsagsfortolkning. Jeg har også erfaring med de mere ”klassiske” fag indenfor clairvoyance, fx kommunikation med dyr. 

Healing:

Healing har jeg arbejdet med i 5-6 år. Nogle ting kan påvirkes med healing, men det er ikke en mirakelkur. Når jeg healer, aktiverer jeg egentlig bare kroppens egne ressourcer, og giver dem retning. Hvis kroppen er lav på ressourcer, skal dette på plads før healing kan gøre en mærkbar forskel (kostændringer, tilskud, udrensning af miljøbelastninger som tungmetaller, toksiner mm).

Oparbejdelse af ressourcer på flere niveauer (afhængig af den enkelte): Kost, struktur, følelsesmæssigt, energimæssigt, socialt og spirituelt er ofte nødvendige, for at kunne igangsætte varige forandringer i ens helbredssituation.

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk