Til forsiden

Marlene Lambertsen

Marlene LambertsenEr tilknyttet klinikken som ernæringsterapeut – og har konsultationer lørdag og søndag i LIGE uger i klinikken. 

Uddannelse

Uddannet folkeskolelærer med linjefag i idræt, har de sidste 11 år undervist på 10. klassecenter med idræt som hovedfag.
Kostvejleder  og ernæringsterapeut hos Eva Lydeking Olsen 2012

Konsultation:

”Som kostvejleder og ernæringsterapeut har jeg benyttet mig af min viden i mit eget liv i forbindelse med fertilitet, amning samt babykost. Jeg har været aktiv maratonløber og sportsudøver og også her har kosten stor indflydelse. Mange års allergier og overfølsomheder har gjort, at jeg er gluten og mælkefri i min daglige kost. Ernæringsterapeutisk arbejder jeg med de områder, der knytter sig til mine allergier. På ernæringsterapeutstudiet hos Eva Lydeking Olsen skrev jeg mit afsluttende speciale om depression. Jeg synes, at det er fantastisk fascinerende at være med til at se den positive udvikling mange syge mennesker opnår, når de selv tager hånd om deres liv og bliver bevidste om deres valg af livets input – også i forhold til den daglige kost.

Hovedområder:

– Allergier, overfølsomheder og intolerancer
– Blodsukkerproblemer , insulinresistens, diabetes I+II
– Depression
– Fertilitet, PCO, PCOS, ufrugtbarhed, menstruationsforstyrrelser, PMS, smerter, hormonforstyrrelser
– Fordøjelsesbesvær, tarmsygdomme, svampe, parasitter, nedsat fordøjelseskapacitet, cøliaki
– Hudproblemer: Acne, Eksem, Psoriasis
– Osteoporose
– Overvægt
– Spiseforstyrrelser
– Sport – optimal kost i forhold til motionsidræt på højt plan og elite idrætsudøvere
– Stress
– Børn: snot, slim, gentagne infektioner, penicilin og antibiotika kure, mellemørebetændelse, halsbetændelse, kløe, eksem, astma, asmatisk bronkitis, børn der "skranter"

Optimal Næring v/ Eva Lydeking-Olsen | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · Mobil: 27 13 53 09 (man-tirs 12-13) · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk