Carmens Kernebrød 250 g solsikkekerner Blendes til groft mel Skal røres meget godt og længe (5-10 min) så en maskine er langt at foretrække, hæld vand i, så dejen hele tiden er grødagtig og klistret. Hældes straks på forme, dog max. 3 cm tykt lag. Bages ved 180 grader, nederst i ovnen i ca 1 time. Holder sig godt, ca 1 uge i køleskab men kan desværre ikke fryses. Velbekommen:-) Carmen Villefrance
Evas Glutenfrie madboller. Italienske – saftige og luftige!1 liter vand Piskes sammen til en blød dej i en gryde, så det kan hæve godt. Står natten over. 1/2 liter vand OG mere mel, ca. 500 g til 750 g (uanset type af de ovennævnte). Dejen skal være som grød (elpisker kan gøre det) Sættes med en grydeske på pladen til store svampede, lidt flydende boller som efterhæver 1/2 time og bages ved 200 grader (varmluft) eller 225 grader (alm.) i 25 minutter. Dejen kan holde sig 4-5 dage i køleskab og bages efterhånden eller fryses. |