Til forsiden

Eva Lydeking

EvaLydekingOlsenEr tilknyttet klinikken som ernæringsterapeut, homøopat og psykoterapeut – MEN har ingen konsultationer og ingen telefontid i klinikken, da bopæl er Vestafrika.

Eva er leder af klinikken, forskningsleder; samt har været holdleder på ernærings- og kostvejlederuddannelsen.

Kan kontaktes via email eller Skype/ Whatsapp 
Email: newtrition@evalydeking.dk

Uddannelse
Eva er uddannet sygeplejerske, ernæringskonsulent/terapeut hos Suzette van Hauen-Drucker; homøopat og psykoterapeut. MPH-studerende (Master of Public Health).

Konsultation:
Jeg har arbejdet med klienter i ernæringsterapi, homøopati og krop-psykoterapi igennem næsten 30 år og elsker detektivarbejdet forbundet med de problemstillinger der falder mellem stolene og udenfor sikkerhedsnettet i det offentlige sundhedsvæsen. 

Jeg er vild med at kortlægge og binde de forskellige elementer i en livs-og helbredshistorie sammen til en meningsfuld helhed, der kan danne fundamentet for personligt ansvar og nødvendige forandringer. Komme et par skridt dybere og hjælpe til at mennesker tager mere ansvar, bliver stærkere og mere selv-hjulpne ift eget helbred og opbygning af livskraft.

Ernæringen er altid et solidt fundament, suppleret med homøopati og krop-psykoterapi til enkelte klienter/problemstillinger.

Testning med bio-feedback-system, suppleret med mangeårig erfaring med brug af funktionelle laboratorietests for cellulær energi produktion, afgiftningskapacitet, toxinbelastninger, morfinpeptider, neuro-signalstoffer, tarmflora og immunitet, stress-profil.

Hovedområder:
– Allergier, overfølsomheder og intolerancer
– Neuropsykiatriske problemområder – og udviklingsforstyrrelser: Depression, skizofreni, bipolar lidelse, ADHD og autisme… samt beslægtede områder når diagnosen er uklar.
– Kronisk træthedssyndrom (ME/CFS)
– Multipel kemisk overfølsomhed, MCS
– Miljørelaterede problemer og afgiftningsprotokoller, interaktioner mellem miljø, mad, medicin- fx kemikalier, medicin-overbelastninger og tungmetaller
– Kræft
– Fordøjelsesbesvær, tarmsygdomme af alle slags, svampe, parasitter, nedsat fordøjelseskapacitet, cøliaki
– Osteoporose
– Stress, udbrændthed, angst og forvirring
– Chok, Post-traumatisk- stress-syndrom, traumer
– Procesorienteret kostvejledning ifbm psykoterapeutiske og spirituelle udviklingsprocesser, Kundalini inklusive.
– Børn med komplicerede problemstillinger, evt. sjældne/arvede lidelser

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk